hallo

Slider

 AANGENAAM 

Humor, vrolijkheid, samen werken, buiten ‘spelen’, stoeien, grenzen opzoeken; het zijn zo enkele termen die onze trainingen typeren. Elke keer weer samen met de deelnemer veranderingen in gedachten en gevoelens ervaren, om zo te werken een weerbaar persoon te worden. Wij zijn van nature mensen die anderen willen helpen. Het is voor ons het mooiste wat er is. Het geeft ons voldoening lef en moed te zien groeien en bloeien.

 

 ARLETTE 

Ik werk al 23 jaar als verpleegkundige in binnen en buitenland. De meest uiteenlopende doelgroepen en alle leeftijdscategorieën zijn de afgelopen jaren de revue gepasseerd. Van verslaving en psychiatrie tot jeugdgezondheidszorg en asielzoekers en alles daar tussenin. Daarnaast ben ik een fervent renner en recreatief kickbokser. 

 ALEX 

Ik heb 23 jaar gewerkt bij Veiligheid en Justitie, als sportdocent. Sinds 2016 verzorg ik als zelfstandig ondernemer mentale en fysieke weerbaarheid trainingen. De weerbaarheid trainingen vinden in verschillende accommodaties plaats  , zowel binnen als buiten. Bij het dagelijks vastbijten in leerwensen van de deelnemers voel ik me als een vis in helder water.

faalangst training

weerbaarheid training

streetwise training

running therapie

groep 8 - brugklas

previous arrow
next arrow
Slider

Alex van den Akker
Torentjeshoeve 3
5018 TL Tilburg

Alex: 06 53391276

Arlette: 06 41215119

Email: alex@daadkrachtnu.nl

Kvk nummer: 65242513
NL97 RABO 0152 140190