Partners

Slider

De kracht van onze samenwerking zit in het bundelen van de trainingservaringen van Alex op sociaal emotioneel gebied, agressie en regressie, faalangst en mijn eigen therapeutische en medische achtergrond. 

Ik ben werkzaam als systeemtherapeut, psychosociaal therapeut en kindertherapeut binnen mijn eigen praktijk KindVerbindt.
Samen met Alex verzorg ik de psychofysieke Rots en Watertrainingen en ondersteunt Alex mij in de praktijk als representant bij de systeemtherapie.

“Niet zo maar” een training afdraaien en juist de kinderen écht zien wat zij nodig hebben en daar onze ervaringsdeskundigheid op afstemmen. Training op maat, want ieder kind is in mijn ogen uniek! Dit heeft al tot mooie gezamenlijke resultaten geleid, in Verbinding en met Daadkracht.

Ik ben zelf moeder van twee kinderen van 12 en 9 jaar en weet uit eigen ervaring dat opvoeden en opgroeien niet altijd van zelf gaat. Samen trekken we er graag op uit met de hond en naar de camping. In mijn vrijetijd ben ik te vinden op de survivalbaan of geniet van het treibballen met onze (therapie)hond Max.

Praktijk KindVerbindt

Monique van Hattum

www.kindverbindt.nl

Alex van den Akker
Torentjeshoeve 3
5018 TL Tilburg

Alex: 06 53391276

Arlette: 06 41215119

Email: alex@daadkrachtnu.nl

Kvk nummer: 65242513
NL97 RABO 0152 140190